Vil du undgå hår i maden? Så undgå hårtab

“Tjener, der er et hår i min mad”. Sådan en situation vil de fleste rigtig gerne undgå at stå i. Det er ubehageligt for alle parter, og kan ødelægge et ellers fremragende måltid. Grundene til hårtab er som oftest forskellige fra mænd til kvinder, men fælles for de to køn er, at der oftest er noget man kan gøre ved det. Det er gode nyheder for mange, der kan være generede af problemet.

Hvad er Hårtab?

Hårtab, eller alopecia, som det heller på fagsprog er, som ordet antyder, når man mister håret på hovedet. Det er meget normalt at tabe lidt hår. De fleste taber faktisk ca. 100 hårstå om dagen. Dette er ikke noget problem. Det er først det problem når det begynder at falde så meget af at det bliver en gene, at det er unormalt. Hårtab kan ske pletvis, eller diffust over hele hovedet. Alle kan blive påvirket af hårtab, og der er mange årsager til det. Stress, intense slankekure, graviditet, jernmangel, eller nogle bestemte typer af medicin kan alle spille en rolle i hårtab. Vigtigst er det at vide at hårtab er meget mere almindeligt end de fleste går og tror. Det er desværre blevet en smule tabubelagt at opleve hårtab, men nu længere man ignorerer det, og håber på at det går i sig selv igen, nu værre kan det faktisk blive. Derfor er det vigtigt at tage problemet ved roden, så snart at man begynder at fatte mistanke. Hellere for tidligt end for sent. 

Hvilke løsninger findes der?

Heldigvis findes der løsninger derude, som kan være med til at hæmme, eller helt stoppe hårtabet. Det er jo fantastiske nyheder for mange, kvinder især, for hvem deres lange lokker ofte er vigtige for dem. For en stor del af kvinder er deres hår selve deres femininitet, og det at se det blive tyndere og tyndere kan være utroligt ubehageligt, og med god grund. Man kan i dag købe nogle helt fantastiske shampooer, som kan hjælpe mod hårtab. Med en hårtabs shampoo kan du forebygge eller stoppe dine smukke lokker fra at falde af. En hårtabs shampoo styrker dine hårrødder ved at sætte gang i blodcirkulationen ved hårrødderne. Sådan trives dine hårsække nemlig bedst, og du styrker dermed dine hårsække ved at sætte gang i blodcirkulationen i din hovedbund. Dette skaber også gunstige forhold for ny hårvækst, så dit hår kan bygge sig selv op til at blive stærkt og modstandsdygtigt. Du tilføjer altså et fantastisk boost til dit hår, og skaber et bedre miljø for dine nuværende og kommende hårsække. Desuden indeholder hårtabs shampoo mange lækre næringsstoffer til at pleje og kæle for dit hår. En hårtabs shampoo er derfor med god grund en mulighed mange vælger når de begynder at opleve hårtab. Det er vigtigt at begynde at bruge hårtabs shampoo så snart du oplever mere hårtab end normalt. Det er nemlig nemmere at beskytte og pleje de hårsække man har, end at gro nye.