Vind en ny bil hos Restaurant Otto

Her hos Restaurant Otto gør vi noget godt i julen, og her i julen 2019 kan du vinde en ny bil at køre rundt i hele 2020. Det er en fed volvo leasing bil fra Luksusleasing og de vil gerne give en heldig vinder på Restaurant Otto den.

En volvo med alt ekstraudstyr

En Volvo XC40 er den mindste af Volvos SUVs og den bedste bybil du kan forestille dig. Du sidder lækkert højt og kan kigge ud over alle de andre biler mens du sidder i verdens sikreste bilmærke. Denne Volvo har både aktiv lane assist så du kan blive i din egen bane og ikke slingre på vejen og samtidig har den adaptiv fartpilot som automatisk holder dig i sikker afstand til den der kører foran dig.

Bilen er krystal hvid. Den flotteste farve til en Volvo XC40. Normalt betaler man ekstra for at få den i denne flotte farve, men når du leaser bilen skal du ikke betale ekstra for farven. Den findes også i både sort, blå, brun og sølv.

Må du køre til udlandet i en leaset Volvo?

Der er faktisk ikke så mange regler som du skulle tro når du leaser en Volvo. Du skal ikke kun holde dig i Danmark – du kan faktisk køre en tur i hele Europa med både forsikring og vejhjælp. Så er du sikker på, at hvis din Volvo, mod forventning, skulle bryde sammen kan du stadig komme videre derfra med Falck eller en af de mange andre selskaber der tilbyder vejhjælp.