Du kan mødes med din lektiehjælper på Restaurant Otto

Fungerer det bare ikke med at lave lektierne derhjemme? For mange er det for fristende bare at putte sig i sengen eller sofaen og tænde for tv’et og tjekke sine tv kanaler, men på den måde får man ikke lavet sine afleveringer eller læst sine lektier. Måske er det slet ikke muligt at lave noget fornuftigt derhjemme, fordi der er larm og ingen ordentlige steder at sidde. Men man kan også hurtigt blive sulten når man åbner bøgerne! 

Du kan få hjælp af en lektiehjælper fra GoTutor, og sammen kan i aftale det perfekte at lave lektier. Restaurant Otto er et godt sted! Her kan man sagtens sidde uforstyrret og fokusere på skolearbejde, og samtidig nyde god stemning og gode omgivelser. Og hvis du bliver sulten, er der masser mad, at vælge imellem.

Med en lektiehjælper fra GoTutor kan du få lektiehjælp i hjemmet, men ikke alle har lyst til at sidde hjemme, og nogle personer har brug for luft når de skal koncentrere sig om skolearbejde – nogle nye rammer kan have en forfriskende effekt på de kedelige gamle lektier man har skulle lave siden folkeskolen! På Restaurant Otto kan I sagtens gennemgå både en danskstil, matematikaflevering eller noget helt tredje. Det kan være meget brugbart at mødes udenfor hjemmet, for der kan i nogle hjem være flere forstyrrende elementer end andre steder – små søskende, kæledyr eller lignende. 

Selvom elevens eget hjem giver velkendte, og måske trygge, rammer for læring, så er det ganske simpelt ikke en mulighed for alle. Der kan være søskende (eller forældre), der larmer, kæledyr som er alt for nuttede til ikke at blive kælet med, eller tv eller spil som kan tændes og distrahere. Restaurant Otto har en rar atmosfære, og I vil ikke være de eneste, der sidder og arbejder med noget.

GoTutor finder en lektiehjælper til dig, som kender alle de gode caféer eller kaffebarer i dit område. Det er en perfekt mulighed for den eleven, som har svært ved at sidde stille i hjemmet, og koncentrere sig bedre, når de mærker pulsen fra byliv. Det er vigtigt at vide, hvad der virker bedst for eleven, de fysiske rammer for skolearbejde har nemlig en stor betydning for at målene kan nås – og det skulle de jo helst! Nogle personer synes faktisk at en baggrundsstøj er beroligende, og det er den støj, der findes i hjemmet, som bryder koncentrationen. Restaurant-lyde er noget helt andet, og hvis det er lige præcis dét, der hjælper eleven, så er det sådan vi gør!

Vores lektiehjælpere er fleksible, så hvis du helst vil mødes morgen, middag eller aften, kan det sagtens lade sig gøre. Restaurant Otto har jo heldigvis åbent meget af dagen. Du kan mødes med en lektiehjælper hvor som helst, så aftal et forløb allerede i dag!