Selskaber

 

Selskaber – OTTO
Vi vil rigtig gerne være vært for dit selskab. Ved selskaber på 8 personer og derover, skal menuen aftales på forhånd. Vi anbefaler vores 4 retters menu til kr. 380,- pr. person, som køkkenet sætter på dagen. Det fungerer rigtig godt ved større selskaber. Der kan også sammensættes vinmenuer og diverse pakke løsninger. Mail til os på info@restaurantotto.dk og få det hele tilsendt.

 

Særlige hverdags pakker (mandag til torsdag)
Vi køre nogle særlige selskabs pakker i hverdagene. Her kan vi på OTTO ud over de normale selskabs pakker tilbyde følgende; 3-retters menu, som køkkenet sætter på dagen, med 2 gl. husvin eller øl, og mineralvand til en pris pr person på kr. 450,-.
Mail til os på info@restaurantotto.dk og få det hele tilsendt.

 

Private Dining
Her på OTTO kan man ved større henvendelser leje den bagerste del af restauranten, hvor man kan sidde for sig selv. Mail til os på info@restaurantotto.dk og få det hele tilsendt.

 

Frokost selskaber
OTTO har normalt lukket til frokost, men ved større henvendelser lejer vi gerne OTTO ud til større frokost selskaber og events. Også hvis det f.eks er barnedåb om søndagen. Vi skal blot være klar til aften service. Mail vores event manager på maria@restaurantotto.dk med ønsker.

 

Selskaber ud af huset
Vi har stor erfaring med selskaber ud af huset. Hvor vi rykker ud med vores kokke og tjenere. Det kan både være hjemme til 10 gæster, på hovedkontoret for et større firma event, eller bryllup på en særligt location. Vi følger idéer og ønsker til dørs. Mail vores event manager på maria@restaurantotto.dk med ønsker.