Menu

snack

østers 3 stk. 75,- / 6 stk. 150,-
oksepølse med parmesan og svampe mayo 70,-
mangalica skinke 70,-

4 retter sammensat af køkkenet 380,-

med 3 glas vinmenu +250,-

torsk – grønne asparges – persille
2015 vin de frantz – sauvignon/chenin – frantzsaumon – loire

manti – ricotta – nye ærter

2015 sassaia – garganega – maule – veneto

okse – hvide asparges – oliven blanquette sauce
2013 chatons de garde – syrah – andrea calek – ardéche

rabarber is – hvid chokoladecreme – malt kiks
menu vælges af hele bordet

”OTTO’s aften”
snacks & 1 glas bobler, efterfulgt af 4 retter sammensat af køkkenet
og 4 glas vinmenu 800,-

a la carte

vaffel – stenbiderrogn – creme fraiche 38%
145,-

hvide asparges – rejer – sprødt brød
110,-

oksetatar – agurke creme – sprøde løgringe
115,-

 spaghetti – stegt jomfruhummer – tomat
165,-

steamed bun – fried chicken – kimchi
120,-

iberico gris – farserede morkler – spejlæg
125,-

tærte – kylling – béchamel sauce
125,-

16 mdr. comté
75,-

mango sorbet – mørk chokolade
85,-